El a venit!!!

Dragi, prieteni si cunoscuti de oriunde!!!


Acum, cand se trage linia timpului, cand cerul si pamantul stau ca in suspansul de a se spune “Craciun fericit!” vreau sa va doresc pacea pe care a vestit-o acea oaste de ingeri in Betleem: “Slavă lui Dumnezeu în locurile prea înalte, şi pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui.” Luca 2:14
Pacea era trimisa numai celor placuti Lui. Atunci ea sa domneasca intre voi!!! Ma rog sa aveti dorinta ca la acest Craciun sa ajungeti la oameni care nu sunt inca placuti Lui si sa vestiti pacea care intrece orice pricepere omeneasca. Impreuna cu Dumnezeu sa luptam pentru acele suflete amortite in pacat care au inca o sansa sa devina placuti Lui si sa primeasca pacea adevarata!!! Imi doresc sa fim impreuna, si in anul 2010, pastorii care au vazut oastea cereasca de ingeri!!!
Iar anul 2009 sa-l incheiem cu bucurie si multumire pentru toate darurile desavarsite care ni s-au dat de sus. An in care, pentru mine, Dumnezeu a ramas Dumnezeu pe tronul vietii mele si mi-a daruit natiuni la care sa merg si sa ma rog pentru ele si sa le spun despre Frumusetea Lui.

Multumesc asa mult ca in acest an ati fost o binecuvantare pentru mine.

Cu tot respectul, Virginia!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s