Scoli

Insetati si flamanzi dupa El

Scoala Internationala de Ucenicie a inceput in 27 martie si are 4 studenti. Inceputul a fost unul bun si binecuvantat.

Suntem deja la inceputul celei de-a patra saptamani. Iar studentii sunt tot mai flamanzi dupa Dumnezeu si au tot mai multe intrebari: Care este planul Lui pentru viata mea? Cum pot sa-L cunosc si sa-L fac cunoscut in generatia mea? Ce plan are Dumnezeu pentru Moldova?

Ca si personal, ne-am integrat rapid in echipa si chiar s-a legat o relatie de unitate intre noi mai rapid decat ne-am asteptat. Aceasta ofera siguranta studentilor.

Desi suntem in pionerat si avem mai multe responsabilitati, pasiunea si bucuria se observa in vietile noastre. Aceasta pentru ca Dumnezeu ne da confidenta si speranta.

Ne bucuram de fiecare profesor care a fost pana acum aici si incercam sa ne imbogatim din invatatura si experientele lor.

Luptam sa avem relatii bune cu bisericile de orice denominatiune. Biserica Carismatica ne-a donat mese pentru clasa, Oastea Domnului ne-a donat scaune. Dorim sa ne implicam impreuna pentru largirea Imparatiei in Cahul.

Biserica Carismatica ne-a cerut ajutor pentru a incepe o lucrare noua printer tinerii din orasul Cahul. Acum suntem impreuna intr-un proces de rugaciune si framantare pentru a  intelege caile lui Dumnezeu de-a ajunge la tinerii din oras.

Biserica evreilor mesianici din s. Giurgiulesti ne-au invitat sa ne implicam in grupul lor de fete.

Ne uitam la SIU nu ca la un proiect de 5 luni, dar ca la un pas spre fondarea TPM Moldova. De aceea, legarea relatiilor este asa importanta pentru noi.

Scopul nostru pentru aceste 5 luni e sa investim tot ce avem mai bun in cele 4 tinere studente, sa vedem inceperea unui proces de schimbare in viata lor, armonie in relatia lor cu Dumnezeu, sa foloseasca metode noi de evanghelizare pentru tineri etc.

Familia Kelly si Vicki Hoodikoff sunt pentru o perioada cu noi aici. Sunt o adevarata bucurie si binecuvantare. Ei ne ajuta in a crea relatii cu mai multe biserici din Moldova, ne dau invatatura cum sa fim mentori buni, conduc studiul biblic pentru SIU, mijlocirea pentru TPM Europa de Est, organizeaza serile de familie etc.

Am invitat si alti tineri sa vina la saptamanile deschise. Dupa o discutie cu ei, mi-au spus ca Il vad pe Dumnezeu in smerenia din viata fiecarui profesor, in relatiile dintre noi si in modul in care Il implicam noi pe Dumnezeu in viata noastra. Mai mult de-atat spuneau ca ei de mult nu au mai avut asa invatatura si asa model de misionari cum e Jim Isom.

Bucuria noastra e sa-i vedem si pe altii provocati de Dumnezeu. Cine stie daca nu unii ca ei vor fi viitorii studenti ai urmatorului SIU in Cahul?

Suntem uimiti de faptul ca Dumnezeu a intrecut asteptarile noastre pe acest pamant nou si insetat pentru lucrarea Lui.

Rugati-va impreuna cu noi:

  1. Putere noua pentru fiecare dintre staffi
  2. Studentii sa fie tot mai deschisi la invatatura noua
  3. Administrare si organizare corecta
  4. Influienta printre alte grupuri de tineri
  5. Sa adunam banii necesari pentru misiune.

Multumim!!!

Reclame

2 gânduri despre “Scoli

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s