Stiri

Lucruri noi-noi locatii!!!

Flamanzi dupa Creator!!!

Planul nostru iniţial a fost să mergem in misiune pentru primele 4 săptămâni în Constanţa, România, şi apoi în ultima jumătate a misiunii sa mergem in Vinitza, Ucraina. Cu toate acestea, Dumnezeu a redirecţionat paşii noştri, prin refuzul vizelor pentru România. Aceasta inseamna ca in ultima saptamana a perioadei teoretice am găsit o locaţie nouă de misiune si anume baza TPM din Ternopil, Ucraina. 

Ei au fost deschisi sa ne primeasca atat de rapid şi ne-au ajutat la stabilirea posibilităţilor de a sluji in lucrarile lor si ale oraşului.
În timpul acesta de 4 saptamani, am fost capabili să lucram într-un orfelinat. Copiii sunt adusi aici din diferite motive. De exemplu, o mama cu 5 copii: ea s-a imbolnavit si a fost internata în spital, astfel încât copiii au fost adusi in acest orfelinat pana cand ea s-a facut bine. În alte cazuri, copiii au fost scosi din casele lor din cauza abuzurilor din familiei. Studenţii nostri au avut responsabilitatea de a planifica şi a pregăti povestiri biblice, jocuri, cântece şi alte activităţi. Ei au facut o treaba excelenta!
O alta lucrarea a fost sa gatim o masa calda si in 2 seri pe saptamana mergeam la un grup de persoane fără adăpost. Am gatit mancarea şi apoi ne-am alaturat la o persoana din biserica locală care se ocupă de aceasta lucrare. Le-am servit mâncarea si apoi am avut un mesaj evanghelistic şi mărturii. Sharon, liderul echipei, a fost prima din echipa noastră care a împărtăşit un mesaj intitulat „Isus a venit să dea viaţă”. După mesaj ea le-a lăsat provocarea de-a alege: viaţa sau moartea. Persoana responsabila de lucrare, de asemenea, i-a provocat şi le-a dat posibilitatea de a-L primi pe Hristos. Mai mult de 10 persoane din grup au ales viaţa cu Isus. Aleluia!!!
De asemenea, am avut posibilitatea de a merge pe stradă şi de a împărtăşi Evanghelia. Fiecare dintre studenti au poveştile lor despre aceasta şi experienţe cum Dumnezeu i-a calauzit să vorbească cu oamenii.
Aici sunt câteva experienţe ale studentilor nostri din prima parte a misiunii:
Estera: „Îmi place foarte mult atunci când mergem în orfelinat. Dar, în acelaşi timp, este greu pentru mine. Aceasta din cauza că am observat în fiecare zi problema copiilor: nu au parte de dragoste. Aceşti copii sunt foarte talentati si frumosi. Ii cer lui Dumnezeu: „Dă-le o familie bună, un mediu bun în care sa-L pot cunoaşte pe Isus!”

Irina: „Prima dată când am fost să le ducem mâncare oamenilor strazii, am observat că cea mai mare nevoie a lor nu este doar mâncarea, ci comunicarea şi iubirea.”
Iar in 19 iulie vom merge in a doua locaţie. Vom merge in Vinitza. Acesta este un alt oras din Ucraina. Acolo, un cuplu a pionierat o baza TPM. Prima săptămână vom sluji într-o tabara pentru copii si adolescenti. Vom fi acolo 3 saptamani.
Ca si lider al Scolii, pot spune ca Dumnezeu foloseste echipa noastră de a schimba alte vieti şi perspectivele despre viata ale oamenilor pe care ii intalnim.
Va invit sa ne sustineti rugăciunile voastre:
1. Avem nevoie de cuvinte de la Dumnezeu, atunci când vom vorbi cu oamenii despre Împărăţia Lui.
2. Pentru relaţii bune şi sănătoase în echipa noastră
3. Pentru liderul şi coliderul misiunii (Sharon si Fanel), cereti-I lui Dumnezeu înţelepciune, ungere în autoritatea şi puterea Lui.
4. Pentru protecţia Lui peste fiecare dintre noi.
Vă mulţumim pentru sprijinul acordat în rugăciune!!
Puteti vedea cateva imagini, accesand linkul acesta: http://dtscahul.wordpress.com/2011/07/17/dts-outreach-in-ternopil-ukraine/
În numele echipei SIU Cahul, 
Virginia G. 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s