Tur de Rugaciune „Inima de Mijlocitor” in Moldova!!!

Din 13 mai-17 mai 2012 Tineri Pentru Misiune Cahul organizeaza un Tur de Rugaciune prin tara: Giurgiulesti, Chisinau, Orhei, Balti si Cahul.

Scopul: sa ascultam vocea lui Dumnezeu pentru generatia tanara, pentru tara si pentru Tineri Pentru Misiune in Moldova, sa renastem adevarata valoare despre rugaciune, sa ucenicim tinerii mijlocitori, sa pregatim terenul spiritual pentru Festivalul Antitrafic organizat de Tineri Pentru Misiune impreuna cu alte ONG-uri in Cahul din 18 mai.

Framantarea din spatele acestui eveniment e ceea ce ne-a vorbit Dumnezeu in noiembrie 2011 „Multe schimbari se vor intampla in Moldova printr-un grup de mijlocitori dedicati.” Aceeasi idee a primit-o si un grup de mijlocitori din Kansas care vor fi acum parte la acest eveniment.

Iar intrebarea din spatele acestui eveniment e: „De ce mijlocirea a devenit un subiect plictisitor pentru multi crestini?”

Specific: Dumnezeu a pus valoare in tot ce a creat. El a creat inchinarea prin muzica, arta si inima mijlocitorului. Vrem sa invatam cum sa combinam aceste trei valori in lupta de cucerire a teritoriului pentru Imparatia lui Dumnezeu.
Organizatori: TPM Cahul
Inchinare – doi artisti de la „Beauty Arts Collective” din Kansas City
Participanti: tineri care au darul mijlocirii si isi doresc sa-l dezvolte intr-un mod nou. Cei mai multi dintre mijlocitori la inceput cred ca nu au prea mare lucru de facut, dar in spatele unei inimi de mijlocitor se ascunde o putere enorma si o influienta de care tara si societatea noastra are nevoie.

VINO DIN 13 MAI CA SA DESCOPERIM URIASUL DIN NOI – PUTEREA DIN INIMA MIJLOCITORULUI!!!

P.S. Locurile sunt limitate!!! Inregistreaza-te cat mai rapid….pana in 5 mai.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s