momente

Prezenta divina

In dimineata aceasta am mijlocit impreuna cu echipa pentru politica din Moldova.

In momentul cand Ii ceream lui Dumnezeu sa binecuvanteze politicienii nostri, conducerea tarii, m-am simtit cuprinsa de Prezenta Lui puternica. As fi stat acolo ore in sir in rugaciune, mijlocire si adorare. Ce diferenta intre a te ruga ca asa trebuie s-o faci si faptul ca odata cu Prezenta Lui divina toate lucrurile se schimba, toate prioritatile isi schimba mersul, toate dorintele i-au alt contur.

„De ce?” ma intreb de mai multe ori. De ce nu e mereu asa? Cred ca sunt momente cand sinceritatea din inima noastra schimba lucrurile, dar mai cred ca atunci cand inima noastra se conecteaza, cupleaza (zice-ti cum doriti) cu Inima Tatalui, TOTUL se schimba. De aceea apare dorinta de-a sta cu El ore in sir, de-a tace in Prezenta Lui divina.

Si mai cred adevarul din Isaia 62:6-7: ” Pe zidurile tale, Ierusalime, am pus niste strajeri care nu vor tacea niciodata, nici zi, nici noapte! Voi care aduceti aminte Domnului de el, nu va odihniti deloc! Si nu-I dati ragaz, pana nu va aseza din nou Ierusalimul si-l va face o lauda pe pamant.”

Dumnezeu mereu Isi face lucrarea Lui. Nimeni nu-L va impiedica. Chiar daca aparentele de multe ori iti spun altceva sau alegem noi sa credem ca lucrurile merg rau. Nu, El nu paraseste lucrarea Mainilor Sale. Nu trebuie sa ne ingrijim noi de-aceasta. Dumnezeu are grija ca sa I se aduca Glorie si Slava. Pentru ca Imparatia Lui e Una Vesnica.

Da, Doamne, ridica oamenii Tai si fa lucrarea Ta aici in Moldova. Continua sa ne tii in Prezenta Ta divina si Unica!!!

Multumesc pentru Prezenta Ta in mine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s