Ei tintesc…

Dupa cativa ani de pionerat – nici multi, nici putini, suficienti sa inteleg cu ce sa mananca pioneratul – ma gandesc la ce-a fost pana aici si ma gandesc la urmatorii ani. Vreau mai mult, vreau mai specific; tintesc mai sus, astept mai multe; dar sunt multumita sa investesc in ce-mi cere Marele Vizionar. In framantarea aceasta frumoasa, care aduce tot timpul lumina si speranta, citesc ca: „Preotii cei mai de seama au hotarat sa omoare si pe Lazar, caci din pricina lui multi iudei plecau de la ei si credeau in Isus.” Ioan 12:10-11

Deci preotii nu tinteau doar asupra lui Isus, ci si asupra celor care au fost atinsi de puterea Lui. Tinteau si asupra rodului mainilor Sale. Si nu face Satan aceasta de secole? Cand si-a dezlantuit razboiul impotriva Creatorului, a mers la creatura si a mintit-o. Apoi continua sa faca aceasta zi dupa zi –  ataca omul, care e cununa creatiei lui Dumnezeu, in care S-a investit deplin si L-a creat dupa imaginea Sa.

Potters artCum arata aceasta pentru noi? „Ei” (oricine ar fi acei „ei”) vor tinti nu doar asupra ta, ci si asupra rodului muncii tale ca sa distruga orice dovada a existentei si puterei lui Dumnezeu. Ei tintesc…asupra oamenilor in care tu-ti investesti viata, darurile, banii, resursele; asupra lucrarilor, proiectelor pe care le faci. De aceea, in tot ceea ce te investesti, acopera totul cu rugaciune! Si in ceea ce ne investim cu totul, deplin, va fi atacat. Ce facem superficial, fara daruire si jertfa, nu este atacat, pentru ca nu prezinta un pericol. Nu e o dovada, ceea ce e superficial.

Dar tine minte ca „ei” nu lupta impotriva ta, „ei” lupta impotriva lui Dumnezeu. Acopera-i si pe „ei” cu rugaciune, caci nu stiu ce fac….

E o prevenire sau o constientizare? Inca nu stiu…Stiu ca El deja e acolo si trebuie sa am ochii deschisi din timp ca sa vad din perspectiva Lui ceea ce vine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s