„Inspiratie de sambata”

6fac50a43a6e37ed001b154257f8c508

Inspiratia diminetilor de sambata nu se compara cu aceea a altor dimineti. Probabil pentru ca mintea stie ca are mai mult timp, mai mult spatiu si mai multa oportunitate.

Ceea ce este frumos in „inspiratia de sambata” e lejeritatea ideilor care alearga printr-un creier plin, aproape sufocat de-atatea idei din timpul saptamanii. Si daca am prins aceasta inspiratie de sambata, sa n-o lasam sa ne scape printre degete. Pentru ca ea poate fi pretioasa! Si s-ar putea sa n-o mai intalnesti curand. Deci stoarce-o de orice idee si ia tot din ea.

„Inspiratia de sambata” te poate duce pe meleaguri pe care nu ai mai fost. Ca de exemplu, acesta: sa scrii despre inspiratie 🙂

La fel, ei nu-i pasa ce lasi pe hartie, pentru ca are incredere in capacitatea creierului tau „de sambata”, care stie sa se joace cu ideile si sa fie serios cu hartia.

Da, lasa-ti creierul sa alerge, sa se joace cu ideile, sa fuga pe-acolo pe unde nu ai fost. Ai incredere in el ca te poate face gata sa vezi ceea ce nu ai vazut si sa creezi ceea ce nu a mai fost si nu va mai fi.

As ignora orice, dar nu „inspiratia de sambata” alaturi de cafeaua magica!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s