Moldova

Stiri…

Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.

Matei 21:22


Dese ori am citit versetul acesta, chiar i-am încurajat pe alţii în rugăciune prin acest adevăr.
Dar într-o dimineaţă Dumnezeu mi-a vorbit mai personal şi mi l-a lipit de inimă. Era momentul în care am primit o nouă idee pentru rugăciune.
Dumnezeu mi-a vorbit că atunci când voi fi în Cahul în misiune să fac un marş de rugăciune în fiecare dimineaţă şi să mă rog pentru oraşul meu. Nu eram sigură dacă voi reuşi să fac asta în fiecare dimineaţă…Aşadar, mă frământam şi ceream călăuzirea Lui în continuare.
Şi adevărul acestui verset a fost ca o încurajare, dar şi ca un advertisment.
Eu îmi doresc aşa mult să văd o schimbare de amploare în oraşul meu şi Dumnezeu mi-a spus că e posibil, dacă cer cu o inimă plină de credinţă. În acelaşi timp mi-a spus ca să fiu atentă când îi voi cere schimbare pentru Cahul. Eu trebuie să cer totul prin credinţă.
Deja e o săptămână de când El mă conduce cu mare credincioşie în această luptă a rugăciunii prin oraşul.
Dimineţile sunt aşa frumoase aici! Soarele e mai binevoitor…viaţa e mai tainică.
Nu ştiu de ce???
Străzile sunt pline de oameni care aleargă la serviciu…de maşini, de autocare etc.
Şi prin puterea Sa mă plimb pe aceste străzi sau stau pe o bancă şi mă rog specific. De fiecare dată am cerut ca El să-mi dea rugăciunile portivite, cuvintele potrivite pentru anumite locuri din Cahul. Nu văd nimic acum înaintea sau după rugăciunile mele, dar sunt aşa de încredinţată că voi primi ceea ce acum cer în rugăciune. Mereu Îi cer să ierte păcatele care domnesc peste oamenii de aici, să aducă o transformare radicală în viaţa oamenilor, să folosească toţi copiii Lui pentru restaurarea Împărăţiei Sale în Cahul.
Şi măreţia Dumnezeului meu se descoperă mai mult în viaţa mea de credinţă. Îi simt inima de Tată pentru tot oraşul Cahul, îi simt durerea şi preocuparea pentru cei pierduţi. Am înţeles că are un vis pentru mine referitor la oraşul meu. Dar am înţeles că şi bătălia e mare, e aprigă, e continuă….
Am învăţat să atac în rugăciune, nu numai să lupt! Să proclam cu autoritate cuvinte de binecuvântare peste Universitate, Primărie, Teatru, Muzeu. Să cer lucruri mari, pentrucă am un Dumnezeu infinit de puternic.
Şi în frumuseţea şi profunzimea acestei comunicări pe care o am în fiecare dimineaţă cu Tata, am primit idei cum să mă implic şi să aduc transformare.
Într-o dimineaţă mă rugam pentru Teatrul din Cahul. E o echipă bună de actori pe care o apreciez… Dumnezeu mi-a dat ideea ca să le propun scenetele pe care le scriu eu. Astfel am speranţa că mesajul lui Dumnzeu va fi transmis publicului. E o idee doar…E un început…Dar voi continua să mă rog şi să visez cu Dumnezeul meu.
Schimbă rugăciunea situaţiile???
Eu cred că da!!!
Şi mai cred că Dumnezeu foloseşte acest timp de rugăciune prin oraş pentru a face în viitor lucrări mari în Cahul. El m-a chemat să colaborez în lucrarea Sa. Tot ce am făcut, am spus:” Da, Tată!” Apoi am acţionat!
Dar nimic nu se compară acum cu viaţa mea anterioară de rugăciune.
Nimic nu mai este ca mai înainte în Cahul.

Acum văd oraşul prin ochii lui Dumnezeu.

EL VA FACE LUCRURI MARI ÎN ORAŞUL MEU!!!

Reclame

Un gând despre “Moldova

  1. Pingback: Scoli « Misionarul Basarabean

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s